четверг, 13 апреля 2017 г.

Віра в добро і любов



З приходом весни настрій якось сам собою поліпшується, хочеться веселитися, радіти сонцю, першим весняним квітам.  З особливою силою вона впливає на дітей: вони, як ніхто інший, здатні бачити в цій порі року щось надзвичайне, чарівне і фантастичне. А нам, дорослим, так хочеться зробити для них щось неймовірне, те, що запам'ятається надовго.
У четвер, 30 березня, у КЗ «Новомиколаївська СЗШ № 1 І-ІІІ ступенів» чекали гостей. Зранку в усіх був піднесений настрій, та коли завітали гості, настрій став ще кращим. До нас завітали голова Верхньодніпровської районної ради Кравченко Артем Вадимович та Кучер Віталій Петрович, заступник голови, представник АКПУ у Верхньодніпровському районі. До зустрічі були запрошені учні 5-7 класів. Діти були захоплені тим, як просто голова райради розпочав з ними розмову, як розповів про свій шлях становлення як особистості, та особливо учнів, та і нас, дорослих, зворушила розповідь про його участь у воєнних діях в зоні АТО. Потім перед учнями виступив Віталій Петрович, який наголосив на тому, що робити добрі справи – одне з найважливіших призначень людини, спонукав дітей до роздумів про милосердя, любов, доброту…
А потім були подарунки. Вияв доброти і любові у дії. Гості наголосили на тому, що ці подарунки були з любов'ю зібрані такими самими дітьми в Європі, Канаді, США, здолали тисячі кілометрів, щоб потрапити саме до їхніх рук. Радості дітей не було меж. Вони із захопленням відкривали пакуночки, розглядали подарунки. Особливими щасливчиками почувалися ті, яким вдалося знайти у своєму подарунку послання від дитини, яка так ретельно його збирала. Діти з допомогою вчителя англійської мови читали листи, їм адресовані. Подарунки так вразили дітей, що  вони вирішили написати листи-відгуки  про свої враження та розповісти про свою країну.
Ще довго  у школі було гамірно і весело, це наші щасливчики показували один одному подарунки, дарували друзям цікаві дрібнички. А ми радіємо разом з ними . Сподіваємося, що понесли вони додому в руках подарунки, а в серцях  -  віру в добро і любов.

Комментариев нет:

Отправить комментарий